top of page

Infuzie de plante pentru imunitate

Aceasta infuzie simpla pe baza de plante confera imunitatii noastre forta noua. Sunt un amestec si o potrivire de plante pentru un sistem imunitar crescut. Stim cu toti ca este bine sa bem 2 litri de apa pe zi, atunci, de ce nu am bea si o infuzie de plante pentru imunitate? Aceasta reteta este perfecta pentru vremea de afara.

Sistemul nostru imunitar se apara in mod natural de microbi si microorganisme. Din pacate stilul nostru de viata, lipsa somnului, mancarea de la fast food, si bineinteles stresul... toate influenteaza sistemul nostru imunitar. Stresul este unul din factorii principali. Stresul scade sistemul imunitar si puterea corpului de a se lupta impotriva influentelor exterioare.

Includerea plantelor medicinale in mesele noastre de zi cu zi este o modalitate foarte buna de a creste sistemul imunitar. Plantele contin o serie de proprietati, vitamine si minerale care ajuta la reconstruirea celulelor noastre .

Creaza-ti propria infuzie, prin combinarea plantelor enumerate mai jos. Combina-le dupa gust si descopera combinatia care iti place. Apoi bea doua - trei caini pe zi. Simplu, nu-i asa?

Macese: Macesele sunt bogate in vitamina C.

Coaja de portocala: Coaja de portocale este bogata in vitaminele A si C, si actioneaza ca un anti-inflamator. Coaja de portocala actioneaza ca un antihistaminic natural.

Menta: Menta contine vitamina B si potasium. Este un bun decongestionant natural precum si un bun antibiotic natural.

Galbenele: O planta care stimuleaza sistemul imunitar si previne infectiile. Este un bun antiinflamator si anseptic.

Cum prepari aceste infuzii:

La o cana de apa (plata) se pun 2-3 lingurite de plante, se acopera si lasa peste noapte (minim 8 ore). Se bea dimineata pe stomacul gol.

Daca vrei sa afli mai multe despre aceste plante, ti-am pregatit si alte materiale:

RECENT POSTS
SEARCH BY TAGS
No tags yet.
ARCHIVE
bottom of page